ÁLLÁS AJÁNLAT

/ÁLLÁS AJÁNLAT
ÁLLÁS AJÁNLAT 2019-07-12T12:37:30+00:00

ADÓSZAKÉRTŐ VAGY ADÓTANÁCSADÓ KOLLÉGÁT KERESÜNK MUNKAVISZONY KERETÉBEN

tovább az állásajánlathoz

és

EGYÜTTMŰKÖDŐ ÜGYVÉD PARTNERT

tovább az együttműködő ügyvédi ajánlathoz

A Dr. Vilmányi Adószakértő Iroda 2013-ban vette át a korábbi iroda adózási szakterületét, így adózási tevékenységet biztosítva ügyfeleinek töretlenül 1998 óta. Az iroda legfőbb szakterülete az adójog, a vállalatok és magánszemélyek részére nyújtott adótanácsadáson és adóhivatal előtti képviseleten (mind adóellenőrzés, adóvégrehajtás, fizetési kedvezmény, egyéb eljárások) kívül képviseljük ügyfeleinket felszámolási eljárások során, így a szaktudáson kívül magabiztos gyakorlatra és tapasztalatra tettünk szert ezen tevékenységünk során.

Folyamatosan munkakapcsolatban állunk pénzügyi tanácsadó, könyvelő, könyvvizsgáló cégekkel, ügyvédekkel is, hogy megbízóink speciális pénzügyi és számviteli ismereteket igénylő feladatait a legmagasabb szinten tudjuk megoldani.

Az iroda tevékenysége speciális. Erősen specializálódtunk egy vállalkozás teljes életét lefedő adózási megoldások összetett kidolgozására és a működés folyamán felmerülő adózási problémák és feladatok megoldására. Illetve likviditási problémák esetén mind a NAV illetve felszámolási eljárásra történő felkészülésre és képviseletre. Eddigi tapasztalataink szerint az adójog olyannyira speciális terület, hogy csak annak van esélye megfelelő szolgáltatást nyújtania ügyfeleinek, aki erre megfelelően specializálódik. Ebből adódik egy jogos kérdés:

Kinek való ez a munka?

Olyan adótanácsadónak, adószakértőnek, együttműködő ügyvédnek vagy társaságunk által alkalmazott jogászoknak, akik fejlődni, specializálódni akarnak, és kifejezetten az adójogban akarnak igazán jók lenni. Nálunk garantáltan megtanulhatják a szakma legapróbb részleteit, mellesleg ez a terület Magyarországon fellendülőben van, amíg el nem éri a nyugat-európai szintet. Aki hozzánk jön dolgozni, attól egyenesen elvárjuk a szakmai fejlődést.

Kínált pozíció:

ADÓSZAKÉRTŐ, ADÓTANÁCSADÓ TÁRSASÁGUNK ALKALMAZÁSÁBAN

vagy

EGYÜTTMŰKÖDŐ ÜGYVÉD PARTNER (SZÉKHELY BIZTOSÍTÁSA MEGOLDHATÓ)

Elvárások

  • Adótanácsadói, adószakértői végzettség vagy ügyvédi praxis vagy jogi végzettség
  • Adójogi szakmai tapasztalat (NAV-os kifejezetten előnyt jelent)
  • Angol nyelvtudás nem követelmény, de előnyt jelent

Amit kínálunk

  • Folyamatos fejlődési lehetőség, új kihívások,
  • Szakmai fejlődési lehetőség és megbecsülés,
  • Változatos és önálló munkavégzés, az adójog egészét felölelő sokrétű feladatok,
  • Kiemelkedő infrastruktúra.

Munkavégzés helye cégközpont Budapest, a Szabadság tér szomszédságában

Munkába állás kezdete azonnal

Jelentkezés:  Amennyiben képesnek érzi magát e munkakör betöltésére, várjuk pályázatát (fénykép, motivációs levél!!, magyar nyelvű önéletrajz) az allas(kukac)drvilmanyi.hu e-mail címre. Bővebb felvilágosítást a 06-1-312-2222-es telefonszámon kérhet.