Együttműködő ügyvéd

//Együttműködő ügyvéd
Együttműködő ügyvéd 2019-07-12T12:53:44+00:00

EGYÜTTMŰKÖDŐ ÜGYVÉD PARTNERT keresünk

A Dr. Vilmányi Adószakértő Iroda 2013-ban vette át a korábbi iroda adózási szakterületét, így adózási tevékenységet biztosítva ügyfeleinek töretlenül 1998 óta. Az iroda legfőbb szakterülete az adójog, a vállalatok és magánszemélyek részére nyújtott adótanácsadáson és adóhivatal előtti képviseleten (mind adóellenőrzés, adóvégrehajtás, fizetési kedvezmény, egyéb eljárások) kívül képviseljük ügyfeleinket felszámolási eljárások során, így a szaktudáson kívül magabiztos gyakorlatra és tapasztalatra tettünk szert ezen tevékenységünk során.

Folyamatosan munkakapcsolatban állunk pénzügyi tanácsadó, könyvelő, könyvvizsgáló cégekkel, ügyvédekkel is, hogy megbízóink speciális pénzügyi és számviteli ismereteket igénylő feladatait a legmagasabb szinten tudjuk megoldani.

Az iroda tevékenysége speciális. Erősen specializálódtunk egy vállalkozás teljes életét lefedő adózási megoldások összetett kidolgozására és a működés folyamán felmerülő adózási problémák és feladatok megoldására. Illetve likviditási problémák esetén mind a NAV illetve felszámolási eljárásra történő felkészülésre és képviseletre. Eddigi tapasztalataink szerint az adójog olyannyira speciális terület, hogy csak annak van esélye megfelelő szolgáltatást nyújtania ügyfeleinek, aki erre megfelelően specializálódik. Ebből adódik egy jogos kérdés:

Kinek való ez a munka?

Olyan együttműködő ügyvédnek aki fejlődni, specializálódni akar és kifejezetten az adójogban akar igazán jó lenni. Nálunk garantáltan megtanulhatja a szakma legapróbb részleteit, mellesleg ez a terület Magyarországon fellendülőben van, amíg el nem éri a nyugat-európai szintet. Akivel együttműködünk, attól egyenesen elvárjuk a szakmai fejlődést.

Akár NAV-os jogviszonyt követő ügyvédi praxis indítása utáni együttműködés.

Kínált együttműködés:

EGYÜTTMŰKÖDŐ ÜGYVÉD PARTNER (SZÉKHELY BIZTOSÍTÁSA MEGOLDHATÓ)

Elvárások

  • Ügyvédi praxis, vagy ügyvédi praxis indításának lehetősége
  • Adójogi szakmai tapasztalat (NAV-os kifejezetten előnyt jelent)
  • Angol, német nyelvtudás nem követelmény, de előnyt jelent

Amit kínálunk

  • Folyamatos fejlődési lehetőség, új kihívások,
  • Szakmai fejlődési lehetőség és megbecsülés,
  • Változatos és önálló munkavégzés, az adójog egészét felölelő sokrétű feladatok,
  • Kiemelkedő infrastruktúra biztosítása szükség esetén.

Társaságunk székhelye a Szabadság tér szomszédságában található.

Együttműködés kezdete azonnal

Jelentkezés:  Amennyiben a előző feltételeknek megfelel és szeretne velünk dolgozni, várjuk pályázatát (fénykép, motivációs levél!!, magyar nyelvű önéletrajz) az allas(kukac)drvilmanyi.hu e-mail címre. Bővebb felvilágosítást a 06-1-312-2222-es telefonszámon kérhet.